Even rust ...........tijd voor ijsvogels

Na het bezoek aan de school met weeskinderen nemen wij even wat tijd voor ons zelf. We bezoeken het Haille Resort. Even rusten, lekker in het zonnetje en nadenken over de laatste dag morgen.

Kijkend over het zwempad en genietend van het uitzicht over het meer. Zie ik al snel een ijsvogeltje. Het vogeltje zit in een boompje en duikt plots in het zwembad. Dit herhaalt zich 3 keer en vervolgens gaat het vogeltje zich rustig poetsen. Steeds dichter weet ik het vogeltje te naderen om wat foto's te schieten. Dit lukt prima. Ik blijf mij verbazen dat veel vogels zich laten benaderen. Rond het middaguur spot ik nog 2 soorten ijsvogels en een paar andere gevederde vrienden. Ook fotograaf ik wat hagedissen en een libelle.

De tijd vliegt voorbij en om 14.00 moeten we er vandoor omdat we nog een afspraak hebben met Ararso.

Het was een paar uur "decadent" zijn echter alleen wij zien het want de gehele ochtend zijn wij op een gepensioneerde Amerikaanse dame, vrijwilligster bij het US PeaceKorps, na de enige die gebruikmaken van de ligstoelen bij het zwembad.

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Lieneke

Hoi, Martien.Dit zijn echt prachtige foto's, vooral dieijsvogel. Ik hoop dat je niet die skype foto van mij op je weblog zet. Morgen laatste dag, hou je taai. Groetjes Lieneke

Erik van der Linden

Hoi Martien,
Wat ben ik jaloers op de foto's die je hebt gemaakt. Dit zal een prachtige herinnering zijn van de reis die je straks hebt gemaakt.
Geniet er nog even van en een goede terugreis.

Gr. Erik

Martien Lelij

Name: Martien Lelij
Leeftijd: 64

Was vrijwilliger bij Affini van 21 mei 2012 tot 15 jun 2012