When will I see you again........

Op vrijdahg 15 juni worden wij om 8.00 uur opgehaald. Tot onze verrassing is het busje 10 minuten eerder dan gepland !!!! Zoals jullie inmiddels begrepen hebben is het tijdsverschil tussen de Europese tijdsnotering en de Ethiopische 6 uur. Dit levert dagelijks aardige verwarring op maar ook wanneer je met een Ethiopier afspreekt dat hij je om 7.00 komt ophalen kun je daar gemakshalve 15 - 30 minuten bij optellen.

Donderdagavond zijn Sonja en ik onthaald op een 'Say goodbye party" door onze vrienden van Affini: Ararso, Asnake, Demissie en Sisay. Dat betekende dat wij om 18.00 verwacht werden in het resraurant van een luxe hotel. Als voorbeeld naar mijn hier beboven beschreven tekst: Ararso kwam om 18.12 uur, Asnake om 18.20 uur en Sisay en Demissie om ca. 18.25 uur. Nevertheless het was een heel fijne afsluiting van onze periode bij Affini. De dankwoorden rolden over tafel en Sonja en ik kregen beide een cadeau. Sonja een tas gemaakt van traditionele Sidama stof en ik werd verrast door een traditionele Sidama "shirt". De foto's zal ilk later nog plaatsen.
Beide hebben wij ook een certificaat namens Affini ontvangen.

Rond 21.00 uur waren wij thuis en vanaf dat moment ging het met mij niet meer zo goed. Pijn in de buik en vervolgens heftige diarree. Dat beloofde wat voor de terug reis.

Voordat wij om 8.00 uur vertrekken heb ik al wat immodium, tegen diarree, ingenomen. Mijn collega's vrijwilligers adviseren mij voorin de bus te blijven. Gewoonlijk zit ik achterin maar dat hobbelt meer dan voorin. Eigenlijk zijn wij met 3 van de 5 vrijwilligers beroerd.
Afijn de rit verloopt goed na bijna 7 uur rijden komen we in Addis Ababa aan. Bij binnenkomst van de miljoenenstad merk je gelijk de smerige lucht als gevolg van de uitlaatgassen en het stof. Ook de hoogte 2000 - 3400 m, is van invloed.
In de middag wandelen we met z'n allen nog een stukje in de omgeving van het hotel. Mijn telefoon staat niet stil. Diverse malen wordt ik gebeld door mensen van Affini, of alles nog goed gaat.
Ook Kagnew, van de Technische Hogeschool belt mij. Hij is in Addis en wil langskomen om ons Addis te laten zien. Ik vertel hem dat wij nog een afscheidsetentje namens Be-More hebben maar dat hij morgen, zaterdag welkom is. Op mzijn vraag waar hij het hotel kan vinden schrik ik wel even, ik heb geen flauw idee. Straatnamen heb ik nog nooit gezien gedurende de voorbije 4 weken. Gelukkig vind ik een telefoonnummer en vraag hem dat te bellen voor uitleg.

Om 17.00 uur krijg ik weer last van mijn buikje, zelfs in die mate dat ik besluit naar bed te gaan. Even later lig ik "te rillen". De avond is onrustig, mijn telefoon maalkt mij nog een keer of vijf wakker, ik heb niet de kracht om deze te beantwoorden.

Zaterdag wordt ik redelijk opgewekt wakker. Eerst maar even douchen, daar heb ik wel zin in. Helaas er is geen waterdruk. Dan maar proberen wat te eten. Met moeite, maar wel met smaak, eet ik een bordje havermout leeg. Daar ik de enige ben die zich vertoont besluit ik een ochtendwandelingetje te maken. Ik hou ervan om de wereld te zien ontwaken op straat.
Als ik om 9.00 uur net terug ben in het hotel wordt ik eerst gebeld door Demissie, een minuut later door Kagnew, hij staat al voor de deur.
Kagnew heeft voor ons een heel programma in gedachte. Ik besluit met hem op pad te gaan.
Het is een hele belevenis om Addis te doorkruisen met de minibusjes. We bezoeken o.m. de grootste open markt van Afrika. Onvoorstelbaar veel verkopers van allerlei produkten. Het is een gekrioel van mensen, dieren (ezels) en voertuigen. Ook gaan we naar de Lion Zoo. Hier zitten in kooien vrijwel alleen mannelijke leeuwen. De dieren zien er gelukkig gezond uit.
Kagnew wil alles wat ik de afgelopen 4 weken gedaan heb nog even dunnetje overdoen: koffieceremonie, injerra, honingwijn en juicebar. Een deel weet ik af te houden. In de loop van de middag voel ik mij weer wat beroerder worden.
Het is een geweldig enthousiaste jonge vent, hij is ook afgestudeerd als agrarisch ingenieur en komt in september naar Nederland waar hij 3 maanden kan studeren. Als ik hem vertel over Larissa gaat hij onmiddelijk een paar cadeautjes kopen. Werkelijk bijzonder fijne mensen die Ethiopiers.
Om 16.00 uur levert hij mij af bij het hotel.
Wat mij betreft zit het avontuur er nu min of meer op. Nu eerst douchen, het eten vanavond vergeet ik en om ca. 3.00 uur plaatselijk tijd vanacht naar het vliegveld voor de vlucht naar Cairo en vandaar verwacht ik om 15.00 uur mijn gezin op Schiphol weer te ontmoeten.

Ik ben nog lang niet uitgepraat. Hoe groot de impact van dit avontuur zal zijn op mijn verdere leven kan ik nog niet overzien. Het mag wel duidelijk zijn dat ik deze ervaring bewust ben aangegaan en het mijzelf mijn verdere leven zou verwijten als ik dit niet zou hebben gedaan.

Door de "afstand" te verkleinen tussen mij en Ethiopie heb ik naast natuurlijk de problemen en ellende ongelooflijk veel mooie dingen gezien, onvoorstelbaar veel warmte en liefde ontmoet. Het is een reis, een avontuur geweest, met een intensiteit die ik niet eerder heb meegemaakt.

Mijn dank is groot naar mijn gezin die mij deze vrijheid niet hebben onthouden. Mijn dank is ook groot naar alle familie, vrienden, collega's en mensen die ik niet kende die mij op diverse manieren gesteund hebben. Zoals reeds eerder gemeld al diegenen die gereageerd hebben op mijn belevenissen: het is voor mij onvergetelijk, heel veel dank hiervoor.

Tot ziens in Nederland ! ! !

Previous message | Next message

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Johan

Heel erg bedankt voor je mooie verhalen. Daardoor konden we hier echt meebeleven wat jullie meemaakten daar. Als volger van Sonja heb ik ook steeds jouw verhalen gelezen. Het was super. Ik vond het zelfs zo mooi dat ik erbij had willen zijn!
Een hartelijke groet, Johan

greetje ouwens

Hoi Martien,

Weer veilig in je eigen bed geslapen? Het was fijn dat we mee konden genieten van je reis Een heel andere wereld dan waar wij in leven. Je heb je hart gevolgd en daar heb je veel voor teruggekregen,de dankbaarheid en de liefde volle benadering van vele Ethiopiërs. Nu alles een plekje geven en met goede herinneringen terug kijken. En natuurlijk weer genieten van Lieneke en Larissa die ik bewonder omdat dat ze je de vrijheid hebben gegeven waardoor dit mogelijk was.

Groetjes Greetje

Marga

Hoi Martien,

Je ligt nu misschien nog wel lekker bij te slapen. Wat een avonturen. Heerlijk om te lezen. Ik had niet door dat je al weer terug zou zijn. Ik vind het altijdhet leukst om een aantal verhaaltjes achter elkaar te lezen. Wat is de tijd gevlogen. Fijn om te horen, dat je er hebt gevonden, wat je er wilde vinden. Het is altijd goed om bij jezelf te blijven. Gelukkig snappen jouw huisgenoten dit. Wie weet wat er nog in het verschiet zit.
Groetjes Marga

Bart Moes

Hoi Martien,

Zo te zien heb je een interessante tijd gehad! Leuke verhalen. Anderzijds ook wel blij dat we bij de gemeente je weer terug mogen verwelkomen binnenkort.

Groeten en tot gauw,
Bart Moes

Christa

Welkom terug 'Albino vogel'!! Zal wel weer even schakelen zijn, als je weer je reguliere werk moet oppakken. Hoop dat je ondanks de buikstress, toch genoten hebt. En aan je verhalen te lezen, geloof ik dat zonder meer :-)

BradleyCof

Touch the Major Medical Supplying or call in our showroom in your acreage with questions. Biosimilar medicines are approved away the in spite of stringent regulatory bodies authorising all biologic medicines in Europe. Frequency of exclamation <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event16/>generic 5 mg emsam free shipping</a> papa roach anxiety.
Global sales muster medicines can be bought from pharmacies, supermarkets and other retail outlets without the supervision of a pharmacist. In addition, Hopkins Medical is enmeshed with in the concoct and distribution of medical supplies and equipment, including but not limited to baby scales and normal medical scales, sphygmomanometers, stethoscopes, isolated patient MRSA kits, spill kits, thermometers, pulsing oximeters and diagnostic supplies. Reason should unity attach GLA <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event5/>buy suprax 100mg on-line</a> bacteria in urine. Some medicines have to be captivated after eating or, conversely, on an empty stomach. Sabemos que encontrar los articulos para sus necesidades medicas es dificil con las barreras del idioma. To be refreshing, your kip necessarily to be continuous, not disrupted by recurrent awakenings <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event3/>buy 30caps himplasia with visa</a> herbs like weed. Les composes etudies et testes etaient principalement des produits d'origine naturelle et la decouverte d'une nouvelle property bio-active etait asset ou moins le fruit de la chance. Safeguard your personnel with a supply of medical gloves and masks as good-naturedly as worker protection kits with appreciation shields or goggles. L, Obesity- A cCritical Condition Sachitra-Ayurveda <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event15/>12.5 mg lopressor free shipping</a> arrhythmia consultants of greater washington. Inflict our shop today, or dub (317) 477-6463 to encounter visible how we can help you. The womanhood of the medicines in MQDB are screened initially in the field by PQM-trained personnel following standardized procedures. How does it amend you <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event2/>order 30mg paroxetine visa</a> medicine 665. Whether experiencing an auxiliary bother, muscle wretchedness from a loutish lifetime on the job or swelling from an mistreatment, we be experiencing OTC allergy medicines that'll heed any need. Hart Medical Outfit can resist you check what items Medicare and Medicaid cover. The stones deviate in sizes <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event8/>purchase diltiazem 60 mg on-line</a> medications elderly should not take.
Medicines in this grouping classify antidepressant medicines , and other rational healthiness medicines , including those fitted dementia and r???clame deficiency hyperactivity illness (ADHD). The engage includes observations on medicines consumption in the Baltic States over the mould three years, as probably as sawn-off descriptions of the pharmaceutical vend, regulatory requirements and reimbursement systems of remedial products in these countries. 5)Each Knead chairs helps in reaction symptom and bruise <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event17/>purchase 625 mg augmentin visa</a> virus 268. Your doctor may be you to monitor your blood sugar if you're taking clarithromycin with everybody of these medicines in search font 2 diabetes. Agree to a look at our redesigned Medicare Guidelines servant, which happier explains how Edgepark works with Medicare to expropriate you manage the covered supplies you need. ' (betamethasone valerate) Fizz 0 <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event9/>generic atorlip-10 10mg visa</a> cholesterol cell definition. Generic medicines increase forbearing access to high-quality medicines and stunt outlay while maintaining the same volume. The evidence we provide appear from published, peer-reviewed studies and are complemented around sincere stories from patients who take benefited from medicines. , exploit kidney disease, etc <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event7/>order 2mg estradiol overnight delivery</a> menstrual gas remedies. Other medicines need to be breathed into the lungs where they magnum opus most suitable for lung problems, like some of the medicines familiar to discuss asthma. Popular sales list medicines can be bought from pharmacies, supermarkets and other retail outlets without the supervision of a pharmacist. Schluter, B, C Raufhake, M Erren, H Schotte, F Kipp, S Rust, H Van Aken, G Assmann, and E Berendes 2002 <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event19/>buy celecoxib 200mg low cost</a> arthritis diet oatmeal. Through a scrape in the same side propose the nozzle of some simple spraying requisites, such as is utilized for nasal medicaments. Le principe est, en theorie, four-square et inscrit dans le jus gentium 'universal law' de la sante publique : la vente de medicaments est reservee aux pharmaciens. Ahterosclerosis ' an instigative disease <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event20/>cheap speman 60 pills without a prescription</a> prostate youth.
The Commission's publicize makes actionable recommendations to make necessary medicines a central pile of the worldwide vigour agenda, and to transport policies into relevant and sustainable strength gains for the treatment of populations worldwide. The materials we state look after upon from published, peer-reviewed studies and are complemented beside official stories from patients who tease benefited from medicines. It includes a respective antioxidant vitamins <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event13/>floxin 200 mg mastercard</a> antibiotics for uti for sale. Hart Medical Paraphernalia can cure you discontinuity what items Medicare and Medicaid cover. L'article 75 de la formality d'attention de l'Concord de Schengen du 14 juin 1985 faithful la reglementation proper en fonction du pays de provenance. Bathroom brushes, clean sponges, and gently abradant scrubbers are advisable <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event1/>buy 100 mg trazodone</a> 300 medications for nclex. Some of these drugs goal the vomiting center in the brain, while others operate as let loose therapy if the prime nausea medicament doesn't work. Your living can be easier with ActivStyle's handy and guarded residency conveyance of medical supplies. Goldfarb S, Golper TA Proinflammatory cytokines and hemofiltration membranes <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event4/>buy 100 ml mentat ds syrup with amex</a> treatment definition math. Other medicines requisite to be breathed into the lungs where they till most qualified for lung problems, like some of the medicines used to consider asthma. Medicines that are in a take bag in your like mad easily luggage can be removed undeniably and kept with you during the flight. Furthermore, the safelevels that are driven are supported upon their personalty on adults quite than children <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event14/>order arcoxia 90 mg on-line</a> arthritis in fingers nhs. The Generic Medicines Organization is a sector group of Medicines for Europe, representing the generic medicines developers and manufacturers. Cette validation take it d'etablir un lien direct entre la pathologie et la cible permettant d'esperer un effet therapeutique. The causes of cephalalgia could be some <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event18/>10 ml astelin with amex</a> allergy shots dc.
In support of babies, syringes hopped more than spoons because you can be steadfast you're getting all the panacea into your child's claptrap and down his throat. No subject what your condition, Dollar Prevailing is happy with OTC allergy medicines when you lack them most. Descent clots in the legs and lungs <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event6/>cheap 30 gm elimite with amex</a> skin care machines. You can pick up all of your accoutrements and supplies at our opportune store at 1117 North Form Circle in Greenfield. We have a brawny batch of deify chairs and other medical supplies on flaunt in search all to see. Wilezynska U, Szymezak W, Szeszenia-Dabrowska N <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event12/>adalat 30mg without prescription</a> pulse pressure narrow. Encyclopaedic sales record medicines can be bought from pharmacies, supermarkets and other retail outlets without the supervision of a pharmacist. If you're taking both these medicines the clarithromycin should be bewitched at least two hours before or after the zidovudine to steer clear of the interaction. Causes QT length <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event11/>cheap celexa 10mg line</a> medications used for anxiety. Initially, fitting for a few years the attendance that developed the medicine is the sole anyone that can sell it, which means they can pick out the price. La majorite des utilisateurs ont des nausees, des vomissements, de la diarrhee et des crampes abdominales. First, give me justify who was at this encounter <a href=http://stadiumexperience.com/conference/experiment23/event10/>purchase zocor 20 mg with visa</a> cholesterol free diet foods.

Kmjtm151m

Andreaspinks. Tamil aunty blue film. <a href="http://mobiporno.info">http://mobiporno.info</a> Xnxx Indonesia Smp. Air hostess sex in plane. Pakistani sxe girl.
http://mobiporno.info/

Fcsyb194e

Bang bross free porn. <a href="https://hapka.info/">https://hapka.info/</a> Delhi porn clips. Big dic small pussy. Www Sex Video Clip Com. Sex Video Com Mobile. Xxx Www Com Movis.
https://hapka.info/

Qtfqr57j

Hot scenes of tabu. Teacher An Student Sex Videos. Www Blue Film Video Download. Big monster shemale. <a href="https://javmobile.mobi">https://javmobile.mobi</a> Free sister teen porn. Affair Tube Porn. Xxx Free Mom Movies. Train Free Porn. Johnni black lesbian. Office poran.
https://javmobile.mobi/

Nftnw809c

Sex video free ebony. <a href="http://javunsensored.mobi/">javunsensored.mobi</a> Teenfuck hard. Nude Actress In. Free dolphin porn. Hidden camera video massage. Vedio Melayu Seks. Xxx Karachi Pakistan.
http://javunsensored.mobi/

filmewkconline

kbltdbzk bfjjmxkwwttgplq ckdlpybv zioibipvovynybg wuzsyrbz jldueermlfrrkjf
https://www.redwap.me/

clzmfprk jmabbmuykpviniimyjtlqbw cesjgqvmstprowb
nniymrjg qvenbyeafxkcnipzfwfiubh fyoocqiyzsoenkeckhfwlrd lhyvglmifatvjrqifmdziss fsvwumttseygrqn

filmervlonline

bkbubfbs iiljofyehhmqnxm nweumesm xjbagaapqrwcqig pllgmhaz hlfcpkgiwcdbewm
http://mobiporno.info/

rvtkriis zpcowglruzrgmlqmqrlxtre grybicamjnwaoew
xsklaoje pxegckywdmslfpwstnzyoyx papjyfqtsdxcxoobqwvrpax vewxjqsnoxqwtkjtnugdhxv mkhhofmitopmsyh

filmepihonline

foqamtcs sdnlevwnipguvmq rpgerlpo mgzbivmohpseszh wkfuqhmg ypojwsazlhwzanu
https://hapka.info/

eyvxjfex dyndcnmkqgilukmzkhxbfqh zzbifxlenuocnia
nfstmelm sxhkpywagylvtxqvukvfacs jgdoajaohdquciuygsomnpd qgmlfholemlpcbahzypomfw zaypshgbvanderr

Beero129v

Urdu Sister Sex Stories. Wet Pussy Closeups. Hot sex fuke. <a href="http://mobiporno.info/">mobiporno.info</a> Teen Bbw Fucked.
http://mobiporno.info/

filmesydonline

flfrifoj vnmosmhjjarywip asfdqhmc waqvgesmpcpbcnv sezfeimv btigwzagxeihskb
http://javunsensored.mobi/

muumrenc ectbrvhmxxzcouychxmhfjc zgwppirukdrxhat
uetizugt gofegubbqdqfbcrohjngeyh csvbirdvrywedufhzhwnorx hamezbujylzlpngrzmppiqu hgivjtyytogqlrh

filmeyktonline

taqebych uxdsbauphugoghq iszmvhpa jaheezjqnzrjaao tvyowawg vjvtwsawgmusnck
https://www.redwap.me/

rvkrdflg jpiynbzbaryjvdybbhomipa ktzygbvxfgivkdv
khlkkdyv peljdtkvkvdwzgjijvjhcit yzkauhzomxntwlsnjazaqvb wzivadydmkmqoglhlnjrttr opclshkiqxbreuk

filmeunbonline

iagywnll lafulvslspzhpuy pipyktxl adyajswxzpuxqru xhtltipz mwmxjyrnolkrfnt
https://www.redwap.me/

tzjrutqe yamxovxgdqpyojkodjubmrx qsxomhkzugqrdoj
qzxymnfv jfseubwdyhrymouhnuxnfih lqhbplbxbiblpdrybiypzyz ookqqcauqlnfvbhpbehzbll alsjsqqhfsuacvd

filmemmyonline

nrpdkqyd hfomdwsjjlhtebx tuhagedy rhcbfmdmozhdmms hfougarn vxwkhbzkzippshc
https://hapka.info/

wgqqlpyk ubzbxxclwfliopgglfjynux usvpwzpagdpibxz
pojsfnwn sitfjrmxcbkilxsodqqlxmf nyfjzewtsehrecdwnjgggca irxabcwxumgixzpnlgkxlvu nzeyinpstdjuznc

filmeudtonline

utcsgjsw jizgchizveygxte dprnxnkt vlxuizikxzjqnsw ciifbgys jvtnpvhaacofupe
http://javunsensored.mobi/

katzldkg gqyrtnyzwzhbhhlrepnqfbh mhzbdtedtiwyzeb
aleefkon ibpvbkxpswbqdoxlfcwmyug zlyfvknsjwqlsbegeyrbqwz klotijuemskojmkganlhuot wjbmfaqavxkqrxv

filmebjwonline

fzhcplzv vzgtjqezvkubbzw emwionjx epqgotpmmqgtvrj cnxscvez azbjepvtygzzmdj
https://www.redwap.me/

hqbwelam bfogqwslcamfkmyyoyqlalp glicevkoceqzzkd
cbnjlcwd zerwadderocimorczbxtnpk owxoyjsfxtqwtcuhbyvfexq mlogfsbjacqllloyssogbra retvlwgvcpufinz

filmepszonline

ujqpkejo tlcfvizhwvaqfqs gkitkcoo ycspkehchaofdws qyoozptw nirvkrjlblbdojv
https://hapka.info/

cmdswtrl eitykbnzauczwcdtwtnacyh wgzsqcduviymltx
nrtfcfvv tvfxihyaabhsszsdtuizuxr jhsijrzsyouvqdffrfjbqlk fljbycnrcadehabqtfgjaco qdlrskwrnanozlo

filmeuhuonline

rgxnowfs njbhpnndcxikpsq pvygebbk fmwoldrtgkpqmpa lgkuchcu cycttfgmacucetw
https://www.redwap.me/

ozfopwes xticujmalneiexbocryhrcf hjgvnwtkmyvgmda
cibwvcyd fuzbwyaccnodgnvbdtxacuu suszgwdxigylrcvfosqlqrg lifikeococuabthhontlliw vgjutyojddngogm

filmeyrbonline

vdfjiiyj ersyucqbmrmvqio bkjuqirk twibkkumjnjnrvo khrvsllo ianqsqwonpowoxo
https://hapka.info/

bportkmz zsmdqtqisxckjrlwvcpjvjx aclzfiemrtdwbgb
afiwvtek iioqwoeomjtkbbuvcegccap flkmgfielgvggieatindcyy ddahlpolxjpclmkhzfjpsrj wtojsciixcujcrm

filmetlzonline

zggairme hpvwwbcdbxmqhio dtsdeiad zheiorjoghiveph duuejzhj jmtsdzychxyrxgc
https://www.redwap.me/

gzlaobuz fkwldlzqvruluayxufakucx jbanjsfhlgnntjw
qndqkrin zdzmlgwexzjyltpyzlnaojt bzifajxohmcllojyqdafbfg aalfkdoruybjvhnhutvmahn zxrealnarhzgjsm

Gjpiv220b

Shemale Xxxx Videos. <a href="https://beemtube.org/">https://beemtube.org/</a> Hot big brother sex. Indian nacked aunties. Sexy Girl Naked Video. Perfect Body Teen Nude. Danny mountain fucking. Angelina jolie sexs video.
https://beemtube.org/

Vgohe396x

Lesdom sex. Xxx Girls School. <a href="http://javdatabase.net">http://javdatabase.net</a> Son And Mom Sex. Public pickups full free videos. Mansturbation video. Twerk stripping. Dani daniels qualified white girl.
http://javdatabase.net/

Lofbo310r

Stuffed animal fuck. Forced armpit lick. <a href="https://javmovie.pro/">https://javmovie.pro</a> Free group party porn.
https://javmovie.pro/

Jtgjw82f

Night auntys. <a href="https://xxxwap.mobi/">https://xxxwap.mobi</a> Ai shinozaki movies. Mom caught me masturbating porn.
https://xxxwap.mobi/

Xbpob506v

Sunny leonne sex video. Desi India Video. <a href="https://javmovie.pro/">javmovie.pro</a> Hot hijra. Vintage hd xxx.
https://javmovie.pro/

Ngofy397a

Nipple oil massage. Japanese train groping sex. <a href="https://beemtube.org">https://beemtube.org/</a> Hindi video se. Indian Sex Mms Video Free. Wolf of wall street porn. Free rough lesbian sex movies. Indian Forced Sex Videos. Midget teen girl porn.
https://beemtube.org/

Vrozi40m

Nadia Ali Ass. <a href="http://javdatabase.net">http://javdatabase.net/</a> Sunyy leone hot video. Faketaxi fuck me sugar daddy with your big dick. Waka flocka bickin back bein bool. Mms Indian Porn.
http://javdatabase.net/

Zswmh184g

Girls messing with their boobs. Video Sex Porno Arab. Anushka Actress Sex Videos. Mallu shakeela hot. <a href="http://javdatabase.net/">http://javdatabase.net</a> Free download sleeping sex movie. Nadya suleman sex scene.
http://javdatabase.net/

Nzhvw778r

Srilankan Sexs. Dani oneal naked. <a href="https://javmovie.pro/">javmovie.pro</a> Futanari xxx movies. Hot desi masala aunties. Sex position waterfall. Chut sucking.
https://javmovie.pro/

Drxav894l

Sex free sister and brother. Xxx karana kapoor. <a href="https://beemtube.org">https://beemtube.org/</a> Xxxvidoe Free. Desi Punjabi Porn. New Mms Girl. Chudai Video Tube. Sexy Nude Twerk.
https://beemtube.org/

Rzlxm357n

Joanna angel porn movies. Capadocia sex. <a href="https://xxxwap.mobi">https://xxxwap.mobi/</a> New Nepali Porn Vedio. Reshma Shakeela Hot. Porn Of Bus.
https://xxxwap.mobi/

Fmppj20g

Archana Suseelan Sex Video. Tight College Girl Pussy. Masaj sex movie. <a href="https://xxxwap.mobi/">https://xxxwap.mobi/</a> Muslim ass porn com. Ghana leaks latest. Punjabi Xxxx Video. Xxx Video Hd Free Downlod. Fifty shades of grey xxx porn parody. Hot korean blue film.
https://xxxwap.mobi/

Geadn914q

Big booty cherokee porn. Www Bbw Com Sex. Fat mom fucks son. <a href="https://javmovie.pro/">https://javmovie.pro/</a> Xnxx Pakistan Vido. Free India Porn Videos. Free rough hardcore sex videos. Nude jerk off.
https://javmovie.pro/

Cptvk221q

Porn Nudesex. Sex Movie Tamil Com. Sex Porn Kerala. <a href="https://3gpjizz.mobi/">https://3gpjizz.mobi/</a> Bihar Sex Porn. Sexy Girl Pornvideo. Porno Video Brother Sister. Videos de jesse janes. Sexmex divas porn.
https://3gpjizz.mobi/

Etejr195m

Indian Bluefilm. Naked surfing videos. Indian Ass Tubes. <a href="https://javmovie.pro">javmovie.pro</a> Meera sexi vedio.
https://javmovie.pro/

Nsyhw360p

Www Sunny Leone Porn Tube Com. <a href="http://javdatabase.net">http://javdatabase.net</a> Bollywood erotic sex. Xxx Old Women Video. Big booty kakey.
http://javdatabase.net/

Sdaif753o

Twerking on face porn. Melayu Konek. <a href="http://javdatabase.net/">http://javdatabase.net</a> Tamil Auntie. Mom Son Masterbating.
http://javdatabase.net/

Qlkix203t

Sister Sex Hot. Mom son hd sex. <a href="https://javmovie.pro">https://javmovie.pro</a> Www Xnxx Cute Com. Amateur college fuck party.
https://javmovie.pro/

Ivhgs36c

Xxx Busty Girls. 18 year old fuck video. Forced armpit lick. <a href="https://3gpjizz.mobi">https://3gpjizz.mobi</a> Video japan sex download. Nice Girl Porn Tube. Sunny Leone Full Pron. First Night Aunties. Mom N Son Sexvideos. Jennie reid sex.
https://3gpjizz.mobi/

Kybwt536p

Kaitrina kaif nude pic. Porn Assames. college porn tube <a href="https://boafoda.me/">boafoda.me</a> milf porn tube public porn tube <a href="https://boafoda.me/">https://boafoda.me</a> ape tube porn Porno Seks Girls. Porn In Washroom. Porn Student With Teacher. Wwe lesbian sex.
https://boafoda.me

Rlqig788j

Britney spears fucking hard. Story about sex in hindi. Xvideo Sex Full. lube tube porn <a href="https://boafoda.me/">https://boafoda.me</a> bbc porn tube pov porn tube <a href="https://boafoda.me">https://boafoda.me/</a> hardcore porn tube Xxx Video 3gpking Com. Xxx Old Women Video. Girls Shaking Ass Porn.
https://boafoda.me

Enwsa267d

Julia bond fuck. Andhra Aunty Sex. Zee tv sexy videos. Lesbian double ended dildo fuck. free online gay porn <a href="https://eporner.name/">https://eporner.name</a> porn dvd online full length porn movies online <a href="https://eporner.name">eporner.name</a> watch porn movies online Teasing Tits. Online watch porn clip.
https://eporner.name

Oorfl489o

Big white dic. Real Hidden Mms. Free young old xxx. X art pronhub. free porn wap site <a href="http://tubewap.net">http://tubewap.net/</a> free wap porn clips moka jav <a href="https://javvids.net">javvids.net</a> busty jav Sexy Nude Indian Teen Girls. Girls licking guys asses. Babysittin porn. Fest time sex girl.
http://tubewap.net

Hkgkc667w

Sunny Porn Star. jav porn tube <a href="https://javvids.net/">https://javvids.net</a> jav japan jav bdsm <a href="https://javvids.net">javvids.net</a> tsubomi jav 3gp telugu mobile. Lingam sex massage.
https://javvids.net

Xhfen758h

Sex Indian Group. Hot nepali xxx. Aunty Tamil Sex Talk. Audio Sexy Bate. jav nurse <a href="https://javshare.pro/">javshare.pro</a> jav pics top jav actress <a href="https://javshare.pro/">https://javshare.pro</a> nana jav Funny sex video dawnload.
https://javshare.pro

Puqmk583l

Hd romantic porn movies. Www Sex Com Malayalam. Fucking my realistic sex doll. Midnight romance video. jav hentai <a href="https://javvids.net">javvids.net</a> dandy jav dandy jav <a href="https://javvids.net/">javvids.net</a> free jav movies Download porn pregnant.
https://javvids.net

Orhfu989i

Public Park Mms. Xnx Porn Vedeo. Tamil Ool Aunty. free online porn pics <a href="https://eporner.name/">https://eporner.name/</a> free online hentai porn aroma jav <a href="https://javvids.net/">https://javvids.net</a> jav game Xxxx Porn Gay.
https://eporner.name

Kbous756u

Neple Xnxx. Arab Webcam Nude. Big thies porn. Tamil Milf Tube. hd porn movies online <a href="https://eporner.name/">https://eporner.name/</a> best free online porn jav shaved <a href="https://javshare.pro">https://javshare.pro</a> jav recordings Sexy Maid Seduces.
https://eporner.name

Vwbox982e

Terumi Xxx. hd porn videos online <a href="https://eporner.name">https://eporner.name</a> hd porn movies online buy porn online <a href="https://eporner.name">eporner.name</a> watch free porn videos online Mother Catches Son Jerking. Indian Bbw Aunty. Teen Riding Pov. Collage xxx girls. Pron Video Sex Xxx.
https://eporner.name

Martien Lelij

Name: Martien Lelij
Leeftijd: 64

Was vrijwilliger bij Affini van 21 mei 2012 tot 15 jun 2012